Så er vi igang med forberedelser til jul :)
Tenkte å prøve meg på fylt sjokolade:) Tanken var å bruke vanlig kokesjokolade, men så hadde de 70% på Rema 1000, like greit å prøve det.
Mens sjokoladen smelter i vannbad, blander man fyllet. Marsipan, revet lys sjokolade og appelsin marmelade.
Når sjokoladen har smelta, hell eller putt sjokolade i isbit former, hell på formene slik at sjokolade "renner" oppover kantene.
Med 2 teskjeer la jeg oppi fyllet i akkurat passe porsjoner.
Fyll opp resten av formene med sjokolade og sett den i kjøleskapet.
Det vanskeligste var å vente lenge nok til at sjokoladen ble kald:) Etter en times tid var det klart, og det er bare å glede seg til å sette herlighetene på fat sammen med andre godsaker ;)
So long :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for besøket:)