tirsdag 1. juli 2014

Velkommen til verandaen :)

Det har blitt en stund siden siste innlegg, men det betyr ikke at det ikke skjer noe kreativt :) Idag vil jeg dele verandaen min. Har hatt så innmari lyst på daybed, og når det kom reklame for Skeidar  med en daybed på tilbud, var det ikke så mye å tenke på :) MEN den hadde de ikke på lager......skulle komme om 3 uker og DET gjorde den :) MEN jeg tenkte ikke på at jeg måtte ha en bunn!!!! Så da tok det over en uke til gitt, før den kom på plass. Tro meg jeg har spurt litt rundt etter gamle planker, men fikk ikke napp. ENDELIG er den på plass :)


Tataaa :) Her er senga :) Skal ha litt flere puter etterhvert, men jeg liker så godt å "jakte" litt på ting :) Jeg har noen gamle gardiner i lilla og gull, litt sånn etnisk, mulig at jeg lager 2 store pøller :)


Møblene har jeg hatt i mange år og begynte å male dem ifjor. Jeg har trukket om putene på enkleste måte, med konvolutt åpning bak. Den fine skulpturen på bordet fant jeg på et loppemarked i våres.


Blomsterpotta på bordet var en gammel gullpotte fra 90 tallet, som jeg sprayet med litt hvitt, hadde på litt dekoupage og limte på hampsnøre nederst. Gardiner begynte jeg å ha ute ifjor og de er kjøpt på Europris og Kid.

Blomstene mine har jeg sådd selv, med unntak av potterosene da :) Det er rett før alt står i full blomst! Å plante lobelia med potterose så jeg på denne FB gruppa: Landlige, romantiske hager og interiør- innslag av shabby chic og vintage


Har hengt opp eføyplanter, men skulle ønske de var større og kraftigere

Til slutt et tips fra meg til deg :) Jeg kjøpte solcelle lys på Clas Ohlson ifjor. De bruker jeg i lyslyktene mine. Denne står på lading nå, og når skumringen kommer snur jeg de. De finnes fortsatt på Clas Ohlson til 29 kr.Jeg brukte de litt ute i vinter og jammen har de ikke overlevd det også :)

Ha en fin tid mens vi venter på mer sol og sommer :) 


2 kommentarer:

  1. Nydelig uteplass !
    Ha en fin kveld!
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Er kjempefornøyd selv, mangler bare litt av den varmen vi hadde tidligere i juni :)

    SvarSlett

Takk for besøket:)